برگزاری دومین روز آزمون آسکی دانشحویان کارشناسی پرستاری ورودی1397

31 خرداد 1401

دومین روز آزمون آسکی گروه پرستاری مورخ 1401/03/31، با حضور کلیه دانشجویان ترم هشت پرستاری و با مشارکت اساتید و اعضاء محترم هیئت علمی، مربیان و تعدادی از دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری در حیطه های مختلف کودکان، بهداشت و روان پرستاری برگزار گردید.

جناب آقای دکتر فولادوند معاون محترم آموزش دانشگاه به همراه تیم مدیریتی دانشکده از فرایند برگزاری این آزمون بازدید و درجریان روند اجرایی و مسائل و مشکلات محیط برگزاری آزمون قرار گرفتند.
طی برگزاری آزمون، مسئول محترم مرکز مهارت های بالینی دانشگاه، سرکار خانم فاطمه محمدی همکاری های لازم در چیدمان و برگزاری هرچه بهتر این آزمون داشتند که تیم مدیریتی دانشکده به صورت حضوری از زحمات ایشان تشکر و قدردانی نمودند.
لازم به ذکر است اجرای آزمون مرهون تلاش های شبانه روزی همکاران و اساتید محترم دانشکده در بخش های مختلف علمی و اداری بوده که با هدایت و هماهنگی های دبیران محترم علمی و اجرایی این آزمون در دو روز برگزار گردید.

تاریخ بروز رسانی:   31 خرداد 1401

تعداد بازدید:   ۳