پیام تبریک سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی به دانشجویان رتبه اول کارشناسی ارشد پرستاری، دانشجویان رتبه اول تا سوم کارشناسی و نمایندگان منتخب کارشناسی رشته پرستاری

28 آذر 1399

دانشجویان گرامی/

خانم عفیفه قربانی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی

خانم آسیه خسروی لقب دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری کودکان

آقای قاسم قنبری دانشجوی کارشناسی ارشد روان پرستاری

خانم مریم کاتبی دانشجوی کارشناسی پرستاری

ستایش مخصوص خدایی است که جوهر کار و تلاش را در آدمی به ودیعه نهاد و او را در رسیدن به کمال مطلوب رهنمون ساخت، و در جهت رسیدن به کمال، زیباترین الگوها را در تابلوی زندگیش ترسیم نمود.

به پاس همت عالی، تلاش‌ و کوشش صادقانه و در خور تحسین‌تان بر خود لارم می دانم که در زاد روز تولد
حضرت زینب(س) و روز پرستار مراتب سپاس و قدردانی خود را به واسطه کسب رتبه اول در بین دانشجویان هم رشته ای خود اعلام دارم. باشد که با تمام توان و تجارب ارزشمند خویش با تلفیق زیبای علم و عشق و با تآسی از سیره حضرت زینب(س) در ارتقاء سطح سلامت جامعه، آموزش و پژوهش به سوی شرایط مطلوب گام بدارید.

دانشجوی گرامی/

آقای علیرضا عزتی دانشجوی ترم هفت کارشناسی پرستاری

حضرت زینب(س) و روز پرستار مراتب سپاس و قدردانی خود را به واسطه کسب رتبه دوم در بین دانشجویان هم رشته‌ای خود اعلام دارم. باشد که با تمام توان و تجارب ارزشمند خویش با تلفیق زیبای علم و عشق و با تآسی از سیره حضرت زینب(س) در ارتقاء سطح سلامت جامعه، آموزش و پژوهش به سوی شرایط مطلوب گام بدارید.

دانشجوی گرامی/

خانم مرضیه خوش نیت دانشجوی ترم هفت کارشناسی پرستاری

حضرت زینب(س) و روز پرستار مراتب سپاس و قدردانی خود را به واسطه کسب رتبه سوم در بین دانشجویان هم رشته‌ای خود اعلام دارم. باشد که با تمام توان و تجارب ارزشمند خویش با تلفیق زیبای علم و عشق و با تآسی از سیره حضرت زینب(س) در ارتقاء سطح سلامت جامعه، آموزش و پژوهش به سوی شرایط مطلوب گام بدارید.

دانشجویان گرامی/

آقای حسین نعمتی نماینده دانشجویان ترم هفت کارشناسی پرستاری

آقای امیرمحمد عطار نماینده دانشجویان ترم پنج کارشناسی پرستاری

در نهایت سرور مفتخریم که از تلاش‌های خستگی ناپذیر و کوشش‌های بیدریغ شما در پیشبرد امور مربوط به آموزش دانشکده پرستاری و مامایی قدردانی کنیم و در برابر بلندای معرفتتان دست ادب بر سینه بگذاریــم. از این که با همه جد و جهــد توانسته اید در خجستــه میلاد با سعــادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار منزلت نماینده فعال دانشجویی این دانشکده را به خود اختصاص دهید بسیار سرافراز و شادمانیم.

بدون شک پاداش خدمات خالصانه جنابعالی در نزد پروردگار متعال محفوظ خواهد ماند. آینده‌ای روشن توام با عشق و امید، سلامتی و سرافرازی و نیکی و برکت را برای‌تان آرزو دارم.

تاریخ بروز رسانی:   29 آذر 1399

تعداد بازدید:   ۱