مراسم تقدیر ریاست محترم دانشگاه از مامای نمونه دانشگاهی، سرکار خانم طاهره غریبی

11 تير 1398

آیین تجلیل از ماماهای نمونه کشوری و استانی با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار گردید. در این مراسم از سرکار خانم طاهره غریبی مامای نمونه دانشگاهی و سه تن از دانشجویان نمونه مامایی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

دکتر سعید کشمیری در این مراسم اظهار داشت: حوزه کاری ماماها دارای اهمیت زیادی است چون یکی از معیارهای مهم برای سنجش پیشرفت و توسعه‌یافتگی کشور میزان مرگ‌ومیر نوزادان و مادر می‌باشد.
وی تصریح کرد: پنج سال از ترویج زایمان طبیعی می‌گذرد و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با فعالیت‌های گسترده علمی موفقیت‌های چشمگیری در این عرصه داشته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی علوم پزشکی بوشهر افزود: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر این ظرفیت را دارد که رشته‌های مامایی و پرستاری را در سطوح بالاتر توسعه دهد.
وی بابیان اینکه همه ماماها نمونه هستند بیان کرد: شغل مامایی دارای معنویت بسیار بالایی است و مراقبت‌های قبل، حین و بعد از زایمان تأثیر زیادی در ارتقاء سلامت جامعه دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی علوم پزشکی بوشهر گفت: رشته مامایی نیازمند به‌روز بودن و آگاهی است چون یکی از عوامل مؤثر بر سلامت و توسعه جامعه ابتدای زندگی چه در موقع بارداری مادر و چه زمان رشد بچه است.
دکتر کشمیری بابیان اینکه شغل مامایی با پیشرفت‌های علمی زیادی همراه بوده است افزود: کوچک‌ترین برخورد، کلام، علم و عمل ماماها در ذهن مادر می‌ماند و اثرات آن بر روی کودک تا آخر عمر خواهد ماند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه کار مامایی با قسمت‌های شیرین و تلخی زیادی همراه است تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انتقال دانش و نظارت‌های خوبی در بخش مامایی صورت می‌گیرد.
دکتر کشمیری بابیان اینکه امیدواریم با توجه به تسلط علمی و عملی و با نگاه سلامت محور رشته مامایی را از نظر شاخص‌های جهانی بهداشت توسعه دهیم اظهار داشت: امسال هزینه برگزاری مراسم تجلیل از ماماهای نمونه استانی با توجه به وقوع سیل در برخی از نقاط کشور صرف کمک به سیل‌زدگان شد که این حرکت همدردی آنان با مردم آسیب‌دیده جای تقدیر فراوان دارد.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.