ثبت نام آزمون کارشناسی به پزشکی99-98

30 آذر 1398

هر ساله زمان ثبت نام و برگزاری آزمون لیسانس به پزشکی پس از انتشار اطلاعیه ای در سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام می شود . مطابق اطلاعیه زمان ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی 99 از یکم دی ماه آغاز شده و تا یکم بهمن ادامه دارد و زمان برگزاری آزمون در دهه اول اسفند 98 می باشد .

شرایط ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی 99

داوطلبان می بایست فارغ التحصيل مقطع كارشناسی پيوسته يا ناپيوسته يكی از رشته های گروه های آزمايشی علوم تجربی و علوم رياضی و فنی باشند . حداكثر سن قابل پذیرش در زمان ثبت نام آزمون 25 سال تمام ( مدت زمان سربازی و طرح نيروی انسانی به حداكثر سن اضافه می شود ) و معدل كل ديپلم 18 و بالاتر و معدل مقطع كارشناسی 16 و بالاتر باشد . در نظر داشته باشید که دانشجويان مشمول آيين نامه استعدادهای درخشان در رشته های مورد پذيرش و برگزيدگان المپيادهای علمی دانشجويی از شرط معدل معاف هستند .

مدارك ثبت نام

كارت پایان خدمت نظام وظیفه یا كارت معافیت دائم برای داوطلبان مرد .
مدرك پایان و یا معافیت از طرح برای مشمولان طرح نیروی انسانی . داوطلبانی كه مشغول گذراندن طرح نیروی انسانی هستند در صورت قبولی ، هنگام ثبت نام در دانشگاه ملزم به ترخیص از طرح می‌ باشند .
دارا بودن يكی از مدارك زبان انگليسی به شرح زير : عدد مقابل هر آزمون ، حد نصاب قبولی آن است :
TOEFL ( IBT ) ( 60 ) ، TOEFL ( PBT ) ( 480 ) ،  IELTS ( 5 ) ، MSRT ( 50 ) ، MCHE ( 50 ) ، MHLE ( 50 )  ، TOLIMO ( 480 ) ، MELAB ( 70 )

تاریخ بروز رسانی:   30 آذر 1398

تعداد بازدید:   ۱۰۲